Wie kan het shaken bij Sambanda?

Sambanda is op zoek naar een vaste shaker! De shaker, oftewel Chocalho, is een van de belangrijkste instrumenten in een Sambaband. Onmisbaar voor het opzwepende ritme in de Sambamuziek. We zijn daarom op zoek naar een man (sorry vrouwen, we houden ons aan onze principes ;o)) met gevoel voor ritme, geen last van vele decibellen en je houdt van muziek en gezelligheid. Je kunt de vrijdagavonden vrijmaken voor repetities en houdt van een feestje. Optredens zijn vooral in weekenden in de zomermaanden. Daarnaast ben je net als de leden van Sambanda prettig gestoord.

Lees verder

Vijftien jaar Banda Nobra, tijd voor een feestje, tijd voor NobrAmigo!

Afgelopen zaterdagavond was het zover, het NobrAmigo festival ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van onze vrienden van Banda Nobra. Langs deze weg nogmaals gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Voor de vierde keer organiseerden zij dit festival waarbij ze speelden met vier bevriende sambabands: Razz me Tazz uit Sittard, Samba Rooi uit Sint Oedenrode, Frieddrums uit Berlijn en wij als Sambanda. Lees verder

Kind aan huis bij de vrienden van Camping ’t Peelvenneke

Waar kun je als Sambanda het beste heen op de tot nu toe heetste dag van het jaar. Juist, Camping ’t Peelvenneke in Zeeland. Op dit kleine stukje paradijs aan de Middenpeelweg, waar we al menig keren onze trucjes hebben vertoond, werd gisteren de jaarlijkse camping BBQ gehouden en wij mochten hier de gehele dag bij aanschuiven. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken!
Lees verder