Samba Festival Nijmegen, altijd gezellig!

Afgelopen zondag was een dag waar Sambanda lang naar toegeleefd had, weer eens een hele dag met de band op stap. Nieuwe moves uitproberen, de puntjes op de i van onze muziek, onbekende bands ontmoeten en lekker op terras samen bijkletsen op Samba Festival Nijmegen. En zie daar, nieuwe energie. Tussen een paar kleine regendruppels door is het motto “maak plezier” helemaal uitgekomen, check de film van ons nieuwste stuk.

Een schitterend Samba Cinco #7

13724087_1042732395796952_2090662063820019364_oZo, wij zijn weer boven water! Wat een schitterend Samba Cinco Festival hebben we gehad. Héél veel dank aan de bands (Gamberro, Slagwerkgroep BAM, Sambaband Batedeira en Divertimento), aan de danseressen van de Locadinhas, DJ Jordy, onze fantastische vrijwilligers in o.a. tap/cocktailbarren, backstagetenten en snoepkramen, de EHBO, bewaking, de Misfits Uden… en het zonnetje! Wij kunnen er weer even tegenaan! De foto’s vind je hier.

Sambanda te gast bij Filemon in sportprogramma “Clubhuis 16”

IMG_0765Vrijdagavond kwam er plots een aanvraagje binnen via een oud klasgenoot van Teun, die tegenwoordig in de redactie zit bij “KPN Presenteert”. Tom had voor het sportprogramma Clubhuis 16 een sambaband nodig om enkele Rio-gangers op een pittige, muzikale manier uit te zwaaien. Prima, wij naar Amsterdam. Natuurlijk lekker op tijd zodat we alvast het sfeertje in de studio kunnen proeven.

Lees verder