Archief: nieuws 2016

Geïmproviseerde Sinterklaas bij Sambanda

sinterhans_1341De Sint heeft natuurlijk ook gezien dat de mannen van Sambanda enorm hard gewerkt hebben het afgelopen jaar. Daarom heeft deze wit bebaarde man ons beloond met een heerlijk avondje. En wat hebben we genoten;

Facebook Twitter Plusone Email

Sambanda bij RTL7 Dakar Preproloog: ‘Meer voor mannen?!’

preproloog_30-10-16Het Eurocircuit in Valkenswaard is geen onbekend terrein voor de ‘Echte mannen’ van Sambanda. Zo mochten we al eens eerder op de ‘Dakar Pre-proloog’ en het ‘EK Rally’ verschijnen. Op zondag 30 oktober stond onze derde Dakar Preproloog op het programma.

Facebook Twitter Plusone Email

Samba Festival Nijmegen, altijd gezellig!

Afgelopen zondag was een dag waar Sambanda lang naar toegeleefd had, weer eens een hele dag met de band op stap. Nieuwe moves uitproberen, de puntjes op de i van onze muziek, onbekende bands ontmoeten en lekker op terras samen bijkletsen op Samba Festival Nijmegen. En zie daar, nieuwe energie. Tussen een paar kleine regendruppels door is het motto “maak plezier” helemaal uitgekomen, check de film van ons nieuwste stuk.

Facebook Twitter Plusone Email

Een schitterend Samba Cinco #7

13724087_1042732395796952_2090662063820019364_oZo, wij zijn weer boven water! Wat een schitterend Samba Cinco Festival hebben we gehad. Héél veel dank aan de bands (Gamberro, Slagwerkgroep BAM, Sambaband Batedeira en Divertimento), aan de danseressen van de Locadinhas, DJ Jordy, onze fantastische vrijwilligers in o.a. tap/cocktailbarren, backstagetenten en snoepkramen, de EHBO, bewaking, de Misfits Uden… en het zonnetje! Wij kunnen er weer even tegenaan! De foto’s vind je hier.

Facebook Twitter Plusone Email

Sambanda te gast bij Filemon in sportprogramma “Clubhuis 16”

IMG_0765Vrijdagavond kwam er plots een aanvraagje binnen via een oud klasgenoot van Teun, die tegenwoordig in de redactie zit bij “KPN Presenteert”. Tom had voor het sportprogramma Clubhuis 16 een sambaband nodig om enkele Rio-gangers op een pittige, muzikale manier uit te zwaaien. Prima, wij naar Amsterdam. Natuurlijk lekker op tijd zodat we alvast het sfeertje in de studio kunnen proeven.

Facebook Twitter Plusone Email