Door het stof tijdens EK Rallycross Valkenswaard

Het was vandaag goed toeven op het Eurocircuit in Valkenswaard, voor Sambanda inmiddels bekend terrein. Na twee keer de Dakar PreProloog waren we evenals vorig jaar opnieuw welkom tijdens het EK Rallycross.

In de volle zon stonden de voornamelijk mannelijke toeschouwers te kijken naar de ronkende motoren en beeldschone pitspoezen. Ook Sambanda had deze keer veel bekijks, niet omdat Jeroen een nieuwe zonnebril bij had, nee, Fruta Exotica was in Sambanda’s kielzog meegekomen om de klanken van de nodige dansjes te voorzien. Dat ging natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Tijdelijk waren de mannelijke blikken niet op het circuit gericht maar op de vier schaarsgeklede dames van Frenda. Samen nog even het rechte stuk op waar richting de finish een aantal vrolijke coureurs het feestje mede compleet maakten (zie dit filmpje). Voor sommigen leek dit stukje lopen even zwaar als het Zomercarnaval in Rotterdam, we moeten weer wat trainen jongens! Tussen de geur van olie en verbrande rubber mocht natuurlijk de frietkraam niet ontbreken. Daar werd het dagje dan ook heerlijk afgesloten. Ook volgend jaar zullen wij wellicht tot het stof wederkeren, als we de organisatie aan onze zijde hebben tenminste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *