Wie kan het shaken bij Sambanda?

Sambanda is op zoek naar een vaste shaker! De shaker, oftewel Chocalho, is een van de belangrijkste instrumenten in een Sambaband. Onmisbaar voor het opzwepende ritme in de Sambamuziek. We zijn daarom op zoek naar een man (sorry vrouwen, we houden ons aan onze principes ;o)) met gevoel voor ritme, geen last van vele decibellen en je houdt van muziek en gezelligheid. Je kunt de vrijdagavonden vrijmaken voor repetities en houdt van een feestje. Optredens zijn vooral in weekenden in de zomermaanden. Daarnaast ben je net als de leden van Sambanda prettig gestoord.

Voldoe je aan deze criteria en heb je altijd al gedroomd om te spelen in een enthousiaste sambaband, stuur ons dan een mailtje via onze contactpagina of kom gewoon een keer kijken. We repeteren elke vrijdag van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur in de Bron in Handel. Laat vantevoren even weten dat je langs komt, dan kom je zeker niet voor niets, als er bijvoorbeeld toevallig een repetitie komt te vervallen.

Herken je jezelf in bovengenoemde punten laat dan snel iets van je horen. Wie weet maak je dan binnenkort deel uit van de gezelligste en relatief gezien beste sambaband van Nederland en omstreken!

2 thoughts on “Wie kan het shaken bij Sambanda?

 1. Damnnn….de operatie is niet gelukt….voldoe aan veel criteria maar ben helaas nog steeds geen man….;-) succes met het vinden van de juiste persoon…als ik jullie ooit uit de brand kan helpen hoor ik het wel!!

 2. Hoi!
  Ik zag jullie vanavond in Deurne vlakbij de kubus??
  Heb al vaker jullie website bezocht en het lijkt me kei te gek in zo’n band te mogen spelen, maar dan op de hoge of lage surdo.
  Misschien is daar nog een plekje?

  Wie ben ik?
  Peter Berkers, woonachtig te Deurne, niet meer zo piep (52 jaar) maar volgens mijn kinderen wordt ik nooit volwassen! (dus prettig gestoord).
  Vroeger als jong menneke timmerde ik al op pannen en potten en meubulair en dat resulteerde in lidmaadschap van de plaatselijke jeugd drumband.
  Verder zit ik al meer dan 30 jaar in een dans-amusementsbandje ‘orkest Calypso’ als gitarist/saxofonist/zanger.
  en 2 jaar geleden als bassist in een cover top100 band.
  Een jaar of wat geleden heb ik even meegedaan met BandoDiRitmo in Mierlo, maar die waren nog in oprichting en daardoor nog geen goede basis.

  Ik hoop spoedig een positieve reactie van jullie te mogen ontvangen.

  Groet,

  Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.