Zonovergoten Samba Cinco en Fissa Loca!

Wat een gruwelijk schitterende dag was dit weer! Zonovergoten en lachende gezichten overal. Vol enthousiasme brachten Las Regaderas, Razz me Tazz, De Batuque Capoeira Groep en Outra Vez de zon naar Boekel. Allemaal debutant maar gelijk aangestoken door het Samba Cinco virus.

SC_6229

En ons trouwe publiek ging er gretig in mee. Samba Cinco was weer ernstig vermakelijk. Het Brabants Dagblad schreef het kort op in dit artikel. In de avond was er voor het eerst Fissa Loca, de Caribbean DJ-party. Jordy, Niels en Frence, Frankie Samba  vs. Raggae Ton maakten er een topfeest van. Een grote kans dat het niet voor het laatst was. Jullie vinden alvast wat foto’s in de slider op de homepage. Later volgen er nog veel meer. Wij danken alle bands, vrijwilligers, partners en DJ’s voor echt een prachtig feestje! Tot volgend jaar en keep the Fissa alive!

Programma Samba Cinco 2015 bekend!

11164817_808322605904600_138573064816768304_nOp zaterdag 18 juli bouwen we weer een feestje, want dan is de zesde editie van Samba Cinco! Dit tropische muziekfestival is dit jaar voor het eerst op zaterdag in Boekel, met aansluitend Fissa Loca – The Caribbean DJ Party! Overdag laten vijf gevarieerde bands verspreid over twee optredens horen én zien wat ze in hun mars hebben.

De deelnemende bands zijn:

Lees verder

Inschrijvingen Samba Cinco 2015 gestart

SambaCinco0181Beste sambabands,

Na 5 geweldige edities van Samba Cinco, zijn we op dit moment weer druk bezig met de organisatie van Samba Cinco 2015! En uiteraard gaat er daarom ook een uitnodiging naar jullie! We hebben in de afgelopen 5 jaar enorm veel lovende woorden ontvangen over ons festival. En daarom willen we er ook dit jaar weer een enorm feest van maken. We willen zelfs een stapje verder gaan voor onze bands en publiek.

Lees verder