Sambanda: “Zweten tijdens de Marathon van Tilburg”

WAT?! Lees ik dit goed? Sambanda gaat een marathon rennen? Neeeeeeeje, bende gek, zeker niet in een hitte van 32˚C rennend en zwoegend over asfalt… Wij vertrokken in alle vroegte naar Tilburg om te doen waar we goed in zijn; Plezier maken. Samen met tal van andere sambabands mochten we de Forrest Gumps aan de zijlijn van het parcours -die dwars door Tilburg trok-  toespelen én schreeuwen om ze nét die extra motivatie te geven om een laatste sprintje te trekken.

Lees verder

Gemert leek even op Rotterdam

Niet alleen in de Kuip of op de Coolsingel was het dit weekend gezellig. Ook in het pittoresque Gemert, waar de ondernemers in het centrum hun klanten een laatste kans gaven inkopen voor Moederdag te doen.

Vrolijk aangeklede straten, een lekker zonnetje, meisjes die bloemen uitdelen én Sambanda natuurlijk. Mét geboren Gemertenaar Niels Verbakel voor de eerste keer in de basis en de trouwste fans achter de hekken. Lekker gespeeld, diverse keren strak gescoord en veel vrolijke gezichten gezien. Daarbij natuurlijk ook de nodige biertjes, en later op de dag nog een heuse marathon. Gemert leek vanmiddag even op Rotterdam 😉