Rio in Kuussegat, het neusje van de zalm

Voorheen was Rio te bereiken met een continentale vlucht, maar tegenwoordig is Rio te vinden om de hoek. Dus, de aanhanger mag weer van stal, de BBQ saus is weer van de trommen ontdaan en alle instrumenten zijn weer bij elkaar gesprokkeld voor een optreden bij onze achterburen, in ut KuusseGAT.

De avond begon hoopgevend met zon en enkele goud gele rakkers op een lege maag, volgens menig Sambandaan een ideaal begin van een sfeervolle avond. De muziekkeuze was duidelijk, SAMBA. Alle bands lieten om en om hun kunstje horen en zien.
Tussen het spelen door was er tijd voor iets waar ieder lid goed in is, slap gezever onder het genot van “Koffie” met samba van Dolle-Canja, Dinges-met-die-lekkere-repenique en Afentoeaardig. Zowaar een interview met de Nestor niet achter kon blijven van paparazzi Dork met ‘special effects’ medemogelijk gemaakt door der schwein (voormalig draaikolkenvanger Wally). Zoals gewoonlijk, steeg de gezelligheid proportioneel met de avondstand, binnen no time was het al weer tijd voor het laatste setje.
Voor het laatste setje werd er nog moed ingedronken en werden de neuzen nog even bij elkaar gestoken om een vlammend setje SAMBANDA STYLE neer te zetten. Zoals voorspelt, de vonken vlogen eraf, het publiek was verbluft en was het onmogelijk om stil te blijven staan. De indruk die we hadden achter gelaten was ook weer terug te horen in de finale. Een finale met solo’s waar naast het publiek ook menig bandlid tot stilte deed verbazen.
Een heel gezellig festival met de echte Braziliaanse warmte. Volgens de enige VETO houder van het kliekje: “Het neusje van de zalm.” En zoals De Ouwe Gek zou zeggen: 
UT KUUSSEGAT……………………….. uuuuuuuuuh   …………………… BEDANKT

Johan

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *