Kind aan huis bij de vrienden van Camping ’t Peelvenneke

Waar kun je als Sambanda het beste heen op de tot nu toe heetste dag van het jaar. Juist, Camping ’t Peelvenneke in Zeeland. Op dit kleine stukje paradijs aan de Middenpeelweg, waar we al menig keren onze trucjes hebben vertoond, werd gisteren de jaarlijkse camping BBQ gehouden en wij mochten hier de gehele dag bij aanschuiven. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken!

Met de zon op de kop, duikbrillen op en een toepasselijk cadeau in de hand, presenteerden we ons al spelend aan het hoofdzakelijk Amsterdamse (tenminste, dat heb ik me laten vertellen) publiek. Met een exceptioneel goed presenterende Sjef en ons steeds extremer wordende shake-duo Don en Ad, werden 3 nummers gespeeld en hielden we het daarna voor gezien met onze eerste set. Omdat we al zo lang kind aan huis zijn in Zeeland, vonden we het een goed idee om een blijvende link te maken tussen Sambanda en ’T Peelvenneke. Dus overhandigden we de eerste gesigneerde, snare-loze snare aan Jordy. We hopen dat deze een mooie plaats zal krijgen in de kantine!

Als vanouds kregen we een warme ontvangst en werd deze nog warmer bij het zien van onze hangplek voor deze avond. Een heuse Sambanda VIP tafel was voor ons neergezet, waaraan we op een wel heel relaxte manier konden genieten van onze gele rakkers en het ontzettend lekkere eten.

Max, ontzettend bedankt dat we aanwezig mochten zijn op deze geweldige dag! Het was super!!!

En waarom was het super? Dit is letterlijk niet in een verhaal te vangen! Maar om toch een poging  te wagen, hieronder een aantal steekwoorden.

Draaikolk, Sambanda bom, bedrukte bikini, schoonspringen, Heineken, bootje varen, koude douche, “Damn Raymond is dat wel een zwembroek?”, Kabouter Plop, Sambanda weekend, zeeleeuw, Rio, BBQ

Jeroen

1 thought on “Kind aan huis bij de vrienden van Camping ’t Peelvenneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *