Archief: nieuws 2013

Nog even nagenieten van Samba Cinco

Vandaag presenteren we de aftermovie van Samba Cinco 2013. Wederom gemaakt door Smooth Pictures, het bedrijf van Ed van den Berg. Een leuke impressie van de dag, nog even nagenieten dus!

Facebook Twitter Plusone Email

SambaCinco 4 was wederom geslaagd feestje

Voor Sambanda was het voor de vierde keer organiseren van SambaCinco vooraf geen gelopen race. Na drie edities die bere-gezellig waren is het altijd opnieuw spannend. Wat doet deze keer het weer? Ook het begeleiden van een Berlijnse sambaband die een heel weekend overkwam had wat voeten in de aarde. Daarbij werd gekozen om voor een Boekels goed doel, De Speeltrein, geld in te gaan zamelen. Alles pakte voortreffelijk uit.

Facebook Twitter Plusone Email

Sambanda steunt Stichting De Speeltrein tijdens Samba Cinco

Op zondag 30 juni organiseert Sambanda opnieuw het jaarlijkse muziekfestival Samba Cinco in Boekel. Op deze dag zullen 5 sambabands afwisselend optreden op het Sint Agathaplein. Omdat Sambanda dit jaar 5 jaar bestaat, hebben we besloten tijdens deze middag geld in te zamelen voor de Boekelse Stichting De Speeltrein.

Facebook Twitter Plusone Email

So you think you can shake? enorm ‘succes’

Gewapend met een bord met drie gaten, een tas flyers, een fotocamera, een ghettoblaster van formaat en een kapotte, nee toch niet kapotte megafoon trokken zes leden van Sambanda richting de jaarlijkse braderie Boekel Ronduit. Omdat er nog goed moest worden nagedacht over de act die zou worden opgevoerd besloten we eerst te beginnen met een pilsje. Daarna snel aan de slag.

Facebook Twitter Plusone Email

Het terras vol bai Dientje’s pub

Zondagmiddag 21 april speelden we bij Dientje’s Pub in Gemert. We troffen een al goed gevuld terras aan waar de sfeer er al goed in zat. Na een voor sommige slopende fietstocht van ongeveer 5 kilometer kwam de barman met een blaadje vol verkoelende drank de zuchtende, in blauwe vesten gehulde mannen verlossen.

Facebook Twitter Plusone Email