Archief: nieuws 2009

Sambanda sluit een fantastisch jaar af!

Het jaar zit er al weer bijna op, een nieuw decennium staat voor de deur. Tijd om even terug te kijken op een fantastisch Sambandajaar! Een jaar waarin we veel optredens mochten verzorgen.

Facebook Twitter Plusone Email

Sambanda zet Carnavalsstichting De Knöllekes aan het werk!

Een leuke avond zou het wel worden, dat wisten de leden van Carnavalsstichting De Knöllekes uit Boekel deze vrijdagavond wel. De jaarlijkse feestavond met activiteit, woordjes van de voorzitter, bedankjes, jubilarissen, hapjes en drankjes is altijd wel gezellig.

Facebook Twitter Plusone Email

Sambanda beste live-band Zomercarnaval!!!

Zoals onze trouwe fans uiteraard weten, schitterde Sambanda op 25 juli van dit jaar op het zonovergoten zomercarnaval in Rotterdam. Voor degenen die dit niet weten, ga je schamen en ga snel de sfeerimpressie van deze dag lezen! Wat we zelf natuurlijk al wisten werd bevestigd door de professionele, uiterst vakbekwame en strenge jury. Sambanda werd met 3 anderen genomineerd in de categorie “Beste muziekgroep”.

Facebook Twitter Plusone Email

Van kilometers ver hoorbaar bij BoeCult

Het ritmische tromgeroffel van percussiegroep Sambanda weergalmde gistermiddag door Boekel. De groep gaf een van de spetterende, tot kilometersver hoorbare, muzikale optredens. Boecult, het muziek- en cultuurfestival dat voor de zesde keer bruiste als pleinfeest, trok ruim twaalfduizend bezoekers naar het centrum.

Facebook Twitter Plusone Email

Fabelachtig Zomercarnaval Rotterdam

Het magnum opus aan anderhalf jaar Sambanda. De Franse trips naar Bethune en Lens waren slechts opwarmertjes voor wat komen zou gaan in de tropische sferen van maasstad Rotterdam. Het recept bleef nagenoeg ongewijzigd: gezamenlijk de bus in, veel geschreeuw en gezang, efkes speule en terug de bus in met Schultenbräu. Met de toevoeging van enkele extra ingrediënten werd er uiteindelijk heerlijk gesmuld…

Facebook Twitter Plusone Email