So you think you can shake? enorm ‘succes’

Gewapend met een bord met drie gaten, een tas flyers, een fotocamera, een ghettoblaster van formaat en een kapotte, nee toch niet kapotte megafoon trokken zes leden van Sambanda richting de jaarlijkse braderie Boekel Ronduit. Omdat er nog goed moest worden nagedacht over de act die zou worden opgevoerd besloten we eerst te beginnen met een pilsje. Daarna snel aan de slag.

Doel was het vinden van de nieuwe shaker van Sambanda. Het Boekelse volk mocht hiervoor deelnemen aan een heuse contest “So you think you can shake?”.  Al snel werd duidelijk dat deze actie een enorm succes zou worden. Niet dat we een nieuwe (mannelijke) shaker hebben gevonden, nee vooral het plezier van mooie meiden door het gat te laten kijken en ze daarna te fotograferen bepaalde het resultaat. Er werden meer dan 125 foto’s genomen waaronder enkele Boekelse prominenten. De foto’s zijn te bevonderen op Sambanda’s facebookpagina

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.