SambaCinco 4 was wederom geslaagd feestje

Voor Sambanda was het voor de vierde keer organiseren van SambaCinco vooraf geen gelopen race. Na drie edities die bere-gezellig waren is het altijd opnieuw spannend. Wat doet deze keer het weer? Ook het begeleiden van een Berlijnse sambaband die een heel weekend overkwam had wat voeten in de aarde. Daarbij werd gekozen om voor een Boekels goed doel, De Speeltrein, geld in te gaan zamelen. Alles pakte voortreffelijk uit.

Met een lekker zonnetje was het heerlijk druk op het Sint Agathaplein. Vesten en jassen bleven achterwege en de uitgenodigde bands speelden opzwepende zomerse muziek. Heel gevariëerd, met de energieke duitse ritmes van Frieddrums, de traditionele samba van Los Bandos, de strakke 6-mans formatie van BAM, de steeldrum-virtuozen van Banda Nobra en het herkenbare Sambanda geluid was er voor ieder wat wils. De danseressen van Dansstudio Laura lieten zien dat ze veel in hun mars hebben en zullen volgend jaar Samba Cinco van meer dans gaan voorzien.

Ondertussen hadden de kinderen zich verzameld op en om het podium en natuurlijk op de springkussens. Ook konden er verschillende spelletjes gedaan worden bij Stichting De Speeltrein, het goede doel voor deze dag. Met een drietal per opbod geveilde optredens van Sambanda, aangevuld met vrije giften kon uiteindelijk een cheque van € 1500,- aan voorzitter Gérard van Berlo worden overhandigd.

Na een korte afterparty met huisvriend DJ Jordy is het al snel weer tijd om het werkkloffie aan te trekken voor de leden van Sambanda. Zij als geen ander weten dat als je een feestje geeft, je ook wat op te ruimen hebt. Dat hebben ze er anders graag voor over.

Bekijk hier de foto’s

Facebook Twitter Plusone Email

Reactie op SambaCinco 4 was wederom geslaagd feestje

  1. Diamond schreef:

    Mannen van Sambanda; Bedankt voor de organisatie!… het is wederom gelukt om een schitterend festival neer te zetten. Ik heb erg genoten van alles en iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.