Sambanda steunt Stichting De Speeltrein tijdens Samba Cinco

Op zondag 30 juni organiseert Sambanda opnieuw het jaarlijkse muziekfestival Samba Cinco in Boekel. Op deze dag zullen 5 sambabands afwisselend optreden op het Sint Agathaplein. Omdat Sambanda dit jaar 5 jaar bestaat, hebben we besloten tijdens deze middag geld in te zamelen voor de Boekelse Stichting De Speeltrein.


Voor opgroeiende kinderen is het enorm belangrijk dat ze in een leuke en veilige omgeving buiten kunnen spelen, dicht bij huis. Stichting De Speeltrein is in het leven geroepen om voor de kinderen uit Boekel en Venhorst nieuwe speelterreinen te realiseren en bestaande op te knappen. Daar is en blijft veel geld voor nodig. Omdat wij zelf ook graag buiten spelen en soms ook net klèn jong zijn, is er een prima klik met De Speeltrein. Tijdens Samba Cinco mogen we ieder jaar weer veel kinderen op het Sint Agathaplein ontvangen. Ze zijn dan erg onder de indruk van de vrolijke muziek en zitten vol bewondering soms letterlijk óp het podium te kijken. Ook kunnen ze heerlijk spelen op het springkussen of gratis lekkere ranja tappen. Klik hier voor een impressie van vorig jaar

Omdat Samba Cinco gratis toegankelijk is, willen we de bezoekers om een vrije gift vragen. Onder andere bij de verkoop van consumptiebonnen staat een collectebus waar het wisselgeld in mag. Ook zal Sambanda een privéoptreden veilen onder het publiek. Daarnaast zullen er mensen van De Speeltrein bij Samba Cinco aanwezig zijn, om uitleg te geven over de projecten die gerealiseerd zijn en nog komen. Ook kunnen eventuele nieuwe vrijwilligers zich dan aanmelden.

Sambanda en De Speeltrein hopen op uw komst op zondagmiddag 30 juni, de eerste zondag van de schoolvakanties. Kijk voor meer info op www.sambacinco.nl of www.despeeltrein.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *