Sambanda zet Carnavalsstichting De Knöllekes aan het werk!

Een leuke avond zou het wel worden, dat wisten de leden van Carnavalsstichting De Knöllekes uit Boekel deze vrijdagavond wel. De jaarlijkse feestavond met activiteit, woordjes van de voorzitter, bedankjes, jubilarissen, hapjes en drankjes is altijd wel gezellig.

Wat de genodigden echter niet wisten was dat ze zelf nog flink aan de bak moesten. Ze zouden vanavond de Samba leren spelen en Sambanda zou ze daar middels een heuse Workshop bij helpen. In groepen verdeeld kregen ze de kans om met een passend instrument (Tiny vd Horst werd geadviseerd het eenvoudig te houden) een echt nummer op te voeren. Met hulp van de Sambandaleden welliswaar, die druk gebarend het ritme aangaven. Uiteindelijk werd na zwaar beraad van een ‘deskundige’ jury (De Knöllekes zelf!?)een winnend groepje aangewezen wat door ex-Vorst Pieter op prijsuitreiking carnavalsoptocht-achtige wijze (hij kan het nog steeds), werd gehuldigd. Dat daar ’toevallig’ voorzitter Jan van de Broek bijzat zal wel toeval zijn geweest.

Omdat voor Sambanda de avond rond half elf op zijn eind liep, en dit doorgaans geen tijd is om naar huis te gaan, werd er nog een klassieke bowling-afterparty aan vast geknoopt. Monique werd met enige klem gesommeerd het frituurvet aan te zetten, daarna werd er pils getapt en baan 1 dacht een rustige nacht in te gaan, niet dus! Aan de foto’s te zien wel een geslaagd slot. De workshopfoto’s volgen later op de fotopagina.

De ballen van Sambanda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *