Sambanda sluit een fantastisch jaar af!

Het jaar zit er al weer bijna op, een nieuw decennium staat voor de deur. Tijd om even terug te kijken op een fantastisch Sambandajaar! Een jaar waarin we veel optredens mochten verzorgen.

Een paar keer naar Frankrijk gingen voor straatparades in Béthune en Lens, de Taptoe van Mierlo openden, de show stalen bij het Nationaal Jeugdkampioenschap Wielrennen, diverse braderieën opvrolijkten, trouwerijen verstoorden, workshops gaven en onszelf “Beste liveband van het Rotterdams Zomercarnaval” mochten noemen.

Ook voor 2010 staat er alweer een rits optredens op het programma, beginnend met het Bremer Karnaval. Ook zal er een nieuw Sambafestival het levenslicht zien, ons eigen Samba Cinco! En natuurlijk zijn we in Rotterdam niet meer weg te slaan. Vanaf deze plek wensen we alvast iedereen die ons dit jaar heeft gesteund en van ons heeft genoten Fijne Feestdagen en een knallend Nieuwjaar toe, proost!!!

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.