Sambanda beste live-band Zomercarnaval!!!

Zoals onze trouwe fans uiteraard weten, schitterde Sambanda op 25 juli van dit jaar op het zonovergoten zomercarnaval in Rotterdam. Voor degenen die dit niet weten, ga je schamen en ga snel de sfeerimpressie van deze dag lezen! Wat we zelf natuurlijk al wisten werd bevestigd door de professionele, uiterst vakbekwame en strenge jury. Sambanda werd met 3 anderen genomineerd in de categorie “Beste muziekgroep”.

Op zondag 20 semptember was het dan zover, de grote dag van de prijsuitreiking. En uiteraard moesten we daar met een grote afvaardiging aanwezig zijn. De wegen erheen waren vrijwel ontoegankelijk en we wisten vooraf dat we wederom met een aantal verslapers te maken zouden krijgen. Maar, na een lange rit en nog langere plaspauzes van onze meegereisde dames kwamen we 3 uur later dan toch aan in het machtige ’s-Gravenhage. Het was nog even zoeken naar de schitterende accommodatie, maar om klokslag 2 uur zaten we onder het genot van een bittere fles Heineken klaar om onze mogelijke prijs in ontvangst te nemen. Langzaam maar zeker stroomde de zaal vol tot zijn wettelijke maximum en een uur later werd dan toch echt begonnen met het uitdelen van de prijzen. Onze categorie was de eerste en wat schetste onze verbazing…. Sambanda behaalde de 2e prijs. Maar gezien de winnaar een DJ betrof, mogen we onszelf toch betitelen als beste live-band van het zomercarnaval. Een mooie prestatie, al zeg ik het zelf. De rest van de prijsuitreiking werd door de heren der Sambanda met vele Heinekens en heerlijke hapjes gadegeslagen, zodat we rond de klok van 5 toch weer huiswaarts konden keren met een goed gevoel en een enorme aspiratie tot deelname aan dit prachtige carnaval in het jaar 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *