Voetbalkantine de Valk verandert in subtropisch paradijs

voetbalvereniging_valkenswaardNa een lekkere zonnige dag was de weersvoorspelling voor deze avond veelbelovend. Het kwik zou stijgen tot tropische temperaturen. Het toneel waar het deze avond allemaal zou moeten gebeuren is de voetbalkantine van v.v de Valk in Valkenswaard. Hier hadden de leden een feestelijke voetbalavond, waar zij naar de uitzwaaiwedstrijd Nederland – Ghana zaten te kijken. Naar het spel en de uitslag kijkend (1-0) was de wedstrijd bepaald geen hoogtepunt. Maar daar zou snel verandering in komen.

Met “Brazillian wax” als opwarmer hadden de groen, gele Sambandianen de toon voor de avond gezet.
Toen tijdens het tweede nummer onze licht gevederde danseres op het toneel verscheen waren niet alleen de leden van voetbalvereniging De Valk onder de indruk van dit juweeltje. De combinatie van ritme en sensuele verleiding zorgde al snel voor tropische temperaturen in de kantine. Onze danseres daagde het publiek uit om hun billen op het ritme van de trommels te laten trillen. Wat uiteindelijk resulteerde in een hoogtepunt waar de bezweten goddelijke lichamen gezamenlijk naar buiten afdropen, om terug te kijken op een zeer geslaagd optreden.

Ronald Jacobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *