Boekel Ronduit, Hemelvaart met beide benen op de grond

10402844_639683642768498_2367157870609248003_nHemelvaartsdag = Boekel rond uit; ieder jaar weer voor Sambanda vaste prik op de agenda in het mooie Boekel. Doel: voor Sambanda en publiek een leuke dag, maar ook zeker niet te vergeten het onder de aandacht te brengen van ons festival Samba Cinco! Kijk hier voor de vele SambaSelfies

Ohja, en natuurlijk werd herdacht dat Jezus Christus is opgevaren naar God, zijn vader in de hemel. En dit allemaal op de 40e dag van Jezus’ opstanding.
Gelukkig blijft Sambanda gewoon met beide benen op de grond dus ook dit jaar weer op ’t fietske naar Boekel City. Vorig jaar stond de bezoeker nog auditie te doen voor onze vacature als shaker, dit jaar leek het toch nog een zonnig vakantiekiekje te worden! Boekel stond in de rij om (soms samen met de knappere leden van sambanda, zie onderstaande foto) op de foto te gaan om een zomerse foto te maken.  Menig Boekelnaar waande zich voor even op het Copacabana in Rio. Voor even…
Om een voorproefje te geven van wat er 6 juli komen gaat hadden we onder leiding van onze assistent dirigent nog wat nummerkes gespeuld en as usual zorgde onze Dr. Dré voor een natje en droogje.
Maaaarrrrrrr… Boekel watch out, dit is nog maar het begin van wat komen gaat… Wielie gaat door… He will be back… Overdag is hij een gewone man, maar in geel/blauw/wit tenue ontpopt hij zich tot propper en is niemand veilig meer. Boekel; u bent gewaarschuwd. *

* Bovenstaande gaat overigens gewoon over de flyer skills van onze Wielie.

Roel van den Heuvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *