Aanstaande zondag: Samba Cinco in Boekel!

SambaCinco2013142612Aanstaande zondag is het weer zo ver: Samba Cinco op het St. Agathaplein in Boekel! De inmiddels vijfde editie van dit tropische feestje is alweer een feit en dat moet gevierd worden. De dag wordt weer gevuld door vijf bands die ieder twee spetterende sets ten gehore brengen.
De volgende vijf bands zullen hun opwachting maken op het Samba Cinco-podium:

Percussao uit Breda
Samba Rooi uit St. Oedenrode
Impulsao! Uit ’s Hertogenbosch
Batala uit Tilburg
Sambanda uit Handel/Boekel

Wij als Sambanda vieren het vijfjarig bestaan van Samba Cinco, en zullen daardoor voor het eerst met onze nieuwe, luchtige garderobe ten tonele verschijnen:

De dag begint rond 12.00 uur en zal tot een uur of 19.00 duren, waarna DJ Jordy de afterparty fijntjes zal oppikken. Tussendoor zal Laura met haar dansschool de heupen schudden, waar ook de exotische danseressen van Latinize voor zullen zorgen.

Voor de kids is ook weer gezorgd met gratis ranja, braskaarten en springkussens. Bovendien zijn er tenten aanwezig, mochten de weergoden ons iets minder gunstig gezind zijn. Maar zoals nog ieder jaar zullen we ook deze editie iedere regendruppel hardhandig verdringen, waardoor Samba Cinco ook dit jaar het meest tropische feestje van het jaar is! Toegang is vanzelfsprekend gratis, dus tot zondag, tot Samba Cinco!

Het programma van Samba Cinco is te bekijken op www.sambacinco.nl

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.