Paul van Rooij: debutant bij Sambanda

Maashorstfair3Zondag 18 mei ging ik voor de eerste keer mee met Sambanda. Ik had al een aantal weken gerepeteerd met Sambanda in de Bron in Handel waarbij ik de shaker had gekregen. Ook werd er een bijnaam gegeven aan mij zoals bij iedereen. Blijkbaar hadden ze ergens witte rook gezien daarom besloten ze dat het’ Paus’ werd.

Sambanda moest op deze zondag 2x spelen: Op de Maashorstfair in Uden en daarna in Boekel op het Beachevent. Het begon al ’sochtends toen ik werd opgehaald door Jan van de Burgt en andere leden van Sambanda. De sfeer zat er al meteen goed in. In Uden aangekomen gingen we het terrein van de Maashorstfair op. Waarna we een korte workshop gaven aan kinderen. Die mochten meeslaan op het ritme van Sambanda. Vervolgens hebben we nog 2x gespeeld op het terrein. Het was een geslaagd eerste optreden voor mij. Na de Maashorstfair zijn we weer naar Boekel gereden voor 2 sets op het Sint Agathaplein. De eerste was op het podium en de tweede set werd gespeeld op het zand waarop gevoetbald werd. Daarna hebben we nog gezellig wat gedronken. Het was een geslaagde dag voor mij bij Sambanda.

1 thoughts on “Paul van Rooij: debutant bij Sambanda

 1. Hej Paul,

  Welcome to the club.
  Dat het meteen vanaf het begin een gezellige boel was geloof ik meteen.
  Veel plezier bij en met de mannen, ik zal zondag de 6e juli eens komen kijken naar je, als ik de tijd krijg natuurlijk.
  Want ik heb bardienst en natuurlijk is het aan onze kant altijd mega druk, hahahaha, tja dat heb je met team:
  “De zonnestraaltjes van Sambanda”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *