Vijfde Samba Cinco op zondag 6 juli

SambaCinco2013161602Op zondag 6 juli organiseert Sambanda voor de vijfde keer het zomers muziekfestival Samba Cinco in Boekel. Op het tropisch aangeklede Sint Agathaplein zullen vijf sambabands voor een heerlijk sfeertje zorgen. Het festival is zoals altijd gratis toegankelijk.


Organisatie is in handen van de Boekelse sambaband Sambanda, die opnieuw voor een mooi en gevariëerd programma hebben gezorgd. Met Samba Rooi uit Sint Oedenrode, Impulsão uit Den Bosch, Batala Netherlands uit Tilburg en Percussao uit Breda hebben we weer prachtige bands op het podium. Natuurlijk zal Sambanda zelf ook weer acte de presence geven. De vijf verschillende bands met hun al even verschillende stijlen zorgen voor een leuke afwisselende middag die begint rond 12.00 uur en zal duren tot ongeveer 19.00 uur.
Tussen de bands door zal in navolging van afgelopen jaar Dansstudio Laura het publiek vermaken met verschillende tropische dansoptredens. Ook DJ Jordy is weer van de partij. Hij zal vanuit zijn cabana hete muziek het plein op slingeren. Ook aan de kinderen is weer gedacht met springkussens en gratis ranja. Daarbij zal de Kids Brassskaart zijn intrede doen. Plezier, gezelligheid en een tropische sfeer staan opnieuw voorop. Zin in een leuk begin van de vakantie? Neem dan een kijkje op www.sambacinco.nl en bekijk het filmpje van vorig jaar om alvast in de stemming te komen. Natuurlijk schrijf je zondag 6 juli, de laatste zondag vóór de schoolvakanties alvast in de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *