Benefiet Alpe d’Huzes in Gemert

alpeduzes1Op zondag naar de kerk, en wel voor een goed doel! Ja, zelfs bij Sambanda zijn de wonderen de wereld nog niet uit, geloof ik! Voor de kenners leek het dan ook een illusie, maar het hart zit bij menig sambandaan op de goede plek.

En zo geschiede het, een bijna voltallig clubje gele kanaries treedt aan bij een bierloos optreden in de st. Gerarduskerk in Gemert. Alles voor d’n Jos, deze held gaat immers 6 keer de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor  de strijd tegen kanker.

Om ook daadwerkelijk wat geld in het laatje te brengen is meer nodig dan fietsen alleen, vandaar dat een divers gezelschap aan muzikanten was benaderd voor dit benefietconcert.  We deelden het podium met muziekgroep ‘Nooit gedacht’ en koor Les Petit Chanteurs. Aan inzet geen gebrek,  zeker niet bij de drummers van ‘Nooit Gedacht’ die ons tot twee keer toe ondersteunden met alles wat rammelt en rinkelt. Strak in de maat shaken konden ze zeker! Speciaal danken we onze vriend, voor het extra duidelijk aangeven van juiste breaks. Alle zondagse rituelen kwamen aan bod deze dag, want een patatje “mèh unne emmer hartkleppevet” sloot deze vredige dag geheel in stijl af. Jos, en alle andere fietsers, succes met de Alpe d’Huzes beklimmen.

Jos ook steunen? > deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/josheuvel/jos-van-den-heuvel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *