Geïmproviseerde Sinterklaas bij Sambanda

sinterhans_1341De Sint heeft natuurlijk ook gezien dat de mannen van Sambanda enorm hard gewerkt hebben het afgelopen jaar. Daarom heeft deze wit bebaarde man ons beloond met een heerlijk avondje. En wat hebben we genoten;

speculaasbrokken, chocolade(!)pepernoten, sinterklaasliedjes, snacks, alcoholische versnaperingen en natuurlijk hele mooi kado’s. Alhoewel; een verlichte wereldbol, een speelgoedgitaar met 2 geluidjes en een ladyshave stonden dan wel niet op mijn verlanglijstje, de gedichten waren des te mooier.

img_1346img_1345img_1347

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een leek geeft het een kijkje in de keuken hoe het er bij Sambanda aan toe gaat. Dit wilden we jullie als trouwe fans van het eerste uur natuurlijk niet onthouden. Pak daarom een lekkere kop chocolademelk met flinke toef slagroom en zet je leesbril op, want een enkeling heeft zijn gedicht nog met de vulpen uit groep 4 geschreven…

img_1344

 

 

 

 

 

Fijne feestdagen, en vergeet niet
Maak plezier!

Roel

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.