Sambanda bij RTL7 Dakar Preproloog: ‘Meer voor mannen?!’

preproloog_30-10-16Het Eurocircuit in Valkenswaard is geen onbekend terrein voor de ‘Echte mannen’ van Sambanda. Zo mochten we al eens eerder op de ‘Dakar Pre-proloog’ en het ‘EK Rally’ verschijnen. Op zondag 30 oktober stond onze derde Dakar Preproloog op het programma.

Ronkende motoren, veul modder op het circuit, koud bier, veel mannen en een beperkt aantal vrouwen, maar zij díe er waren deden vele mannelijke nekken verrekken. Zo waren ook ons Tineke en Joëlle van de Locadina’s weer van de partij. En gelukkig hadden ze weinig kleding aan want wat was het eind oktober nog heerlijk zomers weer!

En ook voor ons was het een uurtje langer slaap, althans, de nacht duurde een uur langer. De een vulde dit uur met langer slapen, de ander zag zijn kans schoon de dansvloer nog een uur langer te vullen. Zo ook Joris, u mag zelf invulling geven aan onderstaand beeld…

preproloog2_30-10-16

Al met al heeft Sambanda & Valkenswaard een prima dagje gehad, Tim & Tom liken ons, Gijs en Roel elkaar, en wij liken Dakar, (En stiekem Tineke en Joëlle).

Reporter Roel

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.