Zonovergoten Samba Cinco en Fissa Loca!

Wat een gruwelijk schitterende dag was dit weer! Zonovergoten en lachende gezichten overal. Vol enthousiasme brachten Las Regaderas, Razz me Tazz, De Batuque Capoeira Groep en Outra Vez de zon naar Boekel. Allemaal debutant maar gelijk aangestoken door het Samba Cinco virus.

SC_6229

En ons trouwe publiek ging er gretig in mee. Samba Cinco was weer ernstig vermakelijk. Het Brabants Dagblad schreef het kort op in dit artikel. In de avond was er voor het eerst Fissa Loca, de Caribbean DJ-party. Jordy, Niels en Frence, Frankie Samba  vs. Raggae Ton maakten er een topfeest van. Een grote kans dat het niet voor het laatst was. Jullie vinden alvast wat foto’s in de slider op de homepage. Later volgen er nog veel meer. Wij danken alle bands, vrijwilligers, partners en DJ’s voor echt een prachtig feestje! Tot volgend jaar en keep the Fissa alive!

Facebook Twitter Plusone Email

Reactie op Zonovergoten Samba Cinco en Fissa Loca!

  1. Patrick schreef:

    wat is dit toch een gezellig feest echt een compliment voor de organisatie,
    ik probeer er ook ieder jaar bij te zijn,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.