Inschrijvingen Samba Cinco 2015 gestart

SambaCinco0181Beste sambabands,

Na 5 geweldige edities van Samba Cinco, zijn we op dit moment weer druk bezig met de organisatie van Samba Cinco 2015! En uiteraard gaat er daarom ook een uitnodiging naar jullie! We hebben in de afgelopen 5 jaar enorm veel lovende woorden ontvangen over ons festival. En daarom willen we er ook dit jaar weer een enorm feest van maken. We willen zelfs een stapje verder gaan voor onze bands en publiek.

Zoals elk jaar, zullen er op Samba Cinco vijf sambabands spelen, die ieder tweemaal een setje ten gehore zullen brengen. We willen hierbij een zo groot mogelijke verscheidenheid aan muziek laten horen. Organisator Sambanda is op zoek naar goede, energieke en unieke bands om er samen met ons een geweldige dag van te maken. Net als voorgaande jaren zal dit festijn zich ook dit jaar afspelen op het Sint Agathaplein in Boekel en zal het muzikale programma starten rond 13:30u.
Doel van de dag is om als bands onderling een leuke dag te beleven, terwijl het publiek kan genieten van de ritmische klanken van de bands en onze eigen Samba Cinco Disco Show. Braziliaanse danseressen zullen de bands vergezellen en ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Kortom, voor jong en oud voldoende vermaak!

Tot zover het voor velen bekende deel van Samba Cinco. Maar zoals al aangegeven doen we er dit jaar een schepje bovenop. Nadat alle bands namelijk hebben gespeeld, zullen we naadloos overgaan in een heuze Brazil avond. Het is de bedoeling dat 3 DJ’s de avond zullen vullen met geweldige muziek en het feest zal hiermee tot middernacht doorgaan!
Graag zouden wij van jullie vernemen of jullie ons met jullie komst zullen gaan verblijden op zaterdag 18 juli. Mocht dat zo zijn, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten en stuur een e-mail naar info@sambanda.nl met als onderwerp ‘Inschrijving Samba Cinco 2015 en doe dit vóór 1 mei 2015.
Voor meer informatie en foto’s van voorgaande edities van Samba Cinco, kijk op www.sambacinco.nl of op de fotopagina’s op deze site.
We horen graag van jullie!

Met muzikale groeten,
Jeroen van der Spank
Sambanda Supercussie

1 thought on “Inschrijvingen Samba Cinco 2015 gestart

  1. Yes
    Gelukkig we kunnen ons inschrijven.
    Heerlijk misschien eindelijk eens spelen i.p.v in het publiek, genietend, rondlopen.

    Smaba opa (Dave)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *