Power of Fire 2012 door Bossche binnenstad

Samen met sambaband Sambastica zorgden we voor het nodige volume op deze zaterdag voor de vormelingen van het bisdom ‘s-Hertogenbosch. Ook al was het nog wat vroeg voor sommigen onder ons. Om 11uur vertrokken we aan een korte optocht door de Bossche binnenstad. Op de Markt brak het zonnetje door en samen met onze sambabeats begonnen de honderden jongeren, begeleiders, paters, priesters, grond, ramen en deuren te bewegen. Stil blijven staan was zelfs moeilijk voor de altijd rustige Guardian Angels die de boel in de gaten hielden. De stoet ging door en in het theater aan de parade konden we even op adem komen en genieten van de lunch.

Hierna liepen we door tot het Zuiderpark waar in een jamsessie met onze Bossche samba vrienden niets te gek was. Overvliegende drumstokken, ratelende solo’s over en weer en zelfs een Tamborim vel moest het begeven. En dit alles te midden van enorme springkussens waar de jeugd zich prima op vermaakte. Kortom een zeer geslaagde lentedag met een perfecte organisatie! Bisdom ‘s-Hertogenbosch bedankt en wat ons betreft volgend jaar weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *