Samba Cinco brengt op zondag 8 juli opnieuw Brazilië naar Boekel

Op zondag 8 juli organiseert Sambanda voor de tweede keer het zomers muziekfestival Samba Cinco in Boekel. Het Sint Agathaplein vormt dan opnieuw het decor voor een stukje Brazilië in Brabant. Het festival is ook dit jaar weer gratis toegankelijk.

Samba Cinco staat in het teken van samba en andere (live) muziekstijlen. Diverse bands uit heel Nederland laten zien en vooral horen wat ze zoal in hun mars hebben. Ook dit jaar heeft Sambanda een gevarieerd programma samengesteld met verrassende acts. Dit programma wordt later aangekondigd, maar naast de 5 bands is onder andere ook DJ Jordy weer van de partij. Daarnaast gaan de voetjes van de vloer met Braziliaanse danseressen en een verrassingsact. Ook aan de kinderen is dit jaar weer gedacht. Plezier, gezelligheid en een tropische sfeer staan opnieuw voorop.
Vorig jaar vond Samba Cinco voor het eerst in Boekel plaats. De Braziliaanse klanken, de gezelligheid en de zon trokken naar schatting zo’n 1000 mensen naar het Sint Agathaplein. Samba Cinco 2012 belooft opnieuw een geweldig spektakel te worden. Neem daarom een kijkje op www.sambacinco.nl om alvast in de stemming te komen en schrijf zondag 8 juli alvast in de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *