Sambanda met BZB, alle remmen los!

Toen BZB ons op dinsdag belde om op zaterdag te komen spelen in natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk Dinther, gingen alle remmen los… vanuit Gran Canaria werd een verwoede poging gedaan om iedereen bij elkaar te brengen.

En, zoals het echte vrienden betaamt, lukte dat aardig. Zodoende stonden we met z’n tienen met BZB op het podium in de Kersouwe. En ofschoon een dergelijke samenwerking vaak met vallen en opstaan gaat, kon het op een ‘mooie dag’ als deze niet mis. Respect voor het publiek: verstand op nul en gewoon de regen uitzitten. Morgen maar unne snipperdag vatte, schijt aan de bazen.

Terwijl Sambanda met BZB de houtkwaliteit van de tafel in het café testte (er moest immers toch één keer geoefend worden), vielen de blikken Hertog Jan op de grond. Toen het daarna weer stil en lekker rustig werd, was het duidelijk. Of het nou komt door de regio waar de mannen vandaan komen of niet; Sambanda en BZB spreken dezelfde taal. En dat bleek ook wel toen drummer Dick zijn solo inzette, wat voor ons het teken was om door het publiek het podium af te dalen en ons ding te doen. Na even lekker los in ’t bos gegaan te zijn en BZB en het publiek bedankt te hebben, konden we ons weer als bankzitter profileren om zo de titel koning pintenman te veroveren. Vermoedelijk heeft Sjors of Johan deze titel gewonnen. Hoe dan ook een zeer geslaagde gig.

Verder konden de parkeerskills van Dirk ervoor zorgen dat ook de songtitels flikker maar op en hennep in je shag wel te verwerken zijn in dit verhaal, maar dat doet er allemaal niet toe. Want als mensen ons vragen “Was het vet?”, antwoorden wij: “Zeker vet ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *