Inschrijvingen Samba Cinco geopend!

Samba Cinco is geen Samba Cinco zonder vijf bands! Daarom zijn we op zoek naar bands die Samba Cinco tot het gezellige feestje maken dat het ieder jaar weer is. Wil je met jouw band shinen op het podium van Samba Cinco op zondag 9 juli, lees dan verder!

Het concept van Samba Cinco is heel simpel: op één plein met één groot podium wordt een klein stukje Rio naar Boekel gehaald. Op zondag 9 juli spelen 5 bands elk 2 sets van 15 minuten, verspreid over twee dagdelen, afgewisseld met DJ Jordy en andere acts. Bands worden vanaf ongeveer 11:30 verwacht en het muzikale programma is om 20:00 uur afgelopen. De organisatie zorgt voor een gevulde backstagekoelkast, broodjes en consumptiebonnen voor op het plein.

Inschrijven is heel simpel: stuur vóór 1 mei 2017 een mail naar info (at) sambanda.nl met als onderwerp ‘Inschrijving Samba Cinco 2017’ met daarin jullie bandnaam en contactgegevens. Verder informatie volgt wanneer het programma bekend gemaakt wordt, vlak na de sluiting van de inschrijvingen.

We hebben dit jaar al veel aanmeldingen via mail mogen ontvangen. De bands die dit al hebben gedaan willen we vragen om nogmaals hun inschrijving te bevestigen volgens bovenstaande instructies om een zo compleet mogelijk overzicht te hebben. Maar geen nood; jullie interesse staat al met potlood genoteerd.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet vóór 1 mei 2017 en we hopen met iedere band, deelnemend of niet, een mooi feestje te vieren op 9 juli in Boekel! www.sambacinco.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *