Het goud gaat naar Boekel!

SambaCinco2015_136Deze zomer belooft een gouden zomer te worden: Epke gaat voor goud in Rio, Daphne gaat voor goud in Rio, Ranomi gaat voor goud in Rio én Sambanda gaat voor goud in Rio! Het Boekelse Rio welteverstaan, want Samba Cinco brengt immers al zeven jaar een stukje Brasil naar Boekel. Op zondag 17 juli bouwen we weer een sfeervol, tropisch feestje!

Met Samba Cinco laten vijf bands van zich horen in een gevarieerd programma, dat traditiegetrouw aangevuld wordt met de zomerse deunen van DJ Jordy. Dit jaar ontvangen we een frisse mix van oude bekenden en nieuw gedienden, ieder met een eigen stijl. Zo kennen we Batedeira als een absolute gangmaker en weten de boys van BAM te verbluffen met vet geluid in een compacte bezetting. Voor het eerst laat Divertimento hun verrassende repertoire horen en zorgt Gamberro voor traditionele samba op hoog niveau. En natuurlijk speelt Sambanda weer in haar thuistenue, het goudgeel!

Liefhebbers van ‘De Spelen’ komen ook ruimschoots aan hun trekken, want met luchtkussens en activiteiten voor de kids kunnen zij weer spelen dat het een lieve lust is. En heb je wel al een zekere leeftijd bereikt, dan kun je altijd gaan voor goud(geel gerstenat). Want Samba Cinco draait, naast muziek, uiteraard ook om de gezellige, zomerse sfeer die er ieder jaar weer hangt.

Dus kom gerust een kijkje nemen op 17 juli van 12:00 tot 20:00. Entree is uiteráárd gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *