Festival Samba Cinco

SambaCinco2015_149

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat er in de regio Gemert-Boekel-Uden nog nooit een sambafestival heeft plaatsgevonden vonden de leden van Sambanda het hier in 2010 hoog tijd voor. Samba Cinco, een kleinschalig sambafestival op zondagmiddag, werd voor de eerste keer gehouden in Handel. Daarna verhuisden we naar Boekel waar we begin juli telkens de zomervakantie op een tropische gezellige manier inluiden. Dankzij de hulp van onze vaste vrijwilligers is het telkens weer een feest om Samba Cinco te mogen organiseren.

De naam Samba Cinco laat zich eenvoudig verklaren: in totaal zullen op die dag vijf, cinco in het Portugees, sambabands optreden. Onder het genot van een drankje, een barbeque en een gemoedelijk, zomers sfeertje zorgen we er met z’n allen voor dat het een gezellige dag wordt!

De dag loopt van 12.00 tot rond 21.00 uur, waarin iedere band tweemaal een mooie set afleverd. Intussen zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. De jeugd kan zijn energie kwijt op onderandere een springkussen. The Jungle Discotheek zal met de zomerse klanken van DJ Jordy deze middag de muzikale gaten vullen.

De organisatie van Samba Cinco ligt in handen van Sambanda Supercussie uit Handel en Boekel. De leden dragen zorg voor de aankleding, programmering, horeca en verdere organisatie van dit festival. Kijk voor alle informatie op www.sambacinco.nl