Jeugd slaat zijn slag tijdens workshops Boekel Ronduit

Het was al een drukte van jewelste voor Sambanda sochtends vroeg. Deze Hemelvaartsdag zouden we een stevig promotieoffensief voor Samba Cinco inzetten tijdens de jaarlijkse braderie Boekel Ronduit. Tussen de ervaren marktkooplui met de gebruikelijke loempia’s, cheap zonnebrillen en verenigingsloterijen tuigden wij ons ‘kraampje’ op.

Een ware muziekinstallatie zou er voor zorgen dat het geheel vakkundig aan elkaar ‘geluld’ werd door Jeroen. Een gigantisch ‘bill’board, telefoon zonder shuffle en onze instrumenten deden de rest. Al vroeg in de ochtend werden de laatste ingredi├źnten voor deze dag, blikjes bier en aardbeien toegevoegd. Het geven van workshops werkte prima, vooral voor de jeugd. Zij kregen de kans om op de verschillende trommels driftig hun gang te gaan. De leden van Sambanda zorgden ervoor dat, waar nodig, de maat werd aangegeven. Het geheel zorgde voor een enthousiaste workshop die later nog een keer of zeven werd herhaald. Ook het spotten van mooie billen zorgde voor de nodige hilariteit. Onze spreekstalmeester(s) werden steeds losser, wat soms voor genante blikken bij de passerende dames zorgde. Al met al hebben we een hoop potentieel publiek benaderd, nu maar hopen dat dit positief heeft gewerkt voor Samba Cinco…

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.