Benefietfestival voor de Boekelse lokale omroep kring

In Nia Domo in Boekel werd zaterdag 10 december voor het eerst het BLOKfestival gehouden, een avond met optredens van bands en solisten uit Boekel en omgeving.dsds Een benefietavond voor BLOK, de lokale Boekelse omroep die door het gekort op de subsidie dreigt verloren te gaan. Na de vraag twijfelden we geen moment, natuurlijk doen we mee en zullen we ons best doen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te trommelen.

In een wat kleinere bezetting begonnen we na een korte extra repetitie aan het optreden. Ruim een half uur hebben we gespeeld met in de set voor het eerst ons nieuwe stuk ‘K-Liber’, een mix van samba, bubbeling en een Surdo solo. In een vol Nia Domo hebben we samen met onder andere Aplous, Chill Out, Rendak Boys en natuurlijk alle sponsoren en bezoekers BLOK voor de komende tijd weer een beetje geholpen.
Boekel bedankt!

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.