Samen met De Oranjekanjers in Eindhoven voor de volle winst

Het beloofde een zonnige vrijdagmiddag te worden in Eindhoven waar Oranje die avond een kwalificatiewedstrijd tegen het nietige San Marino zou spelen. Het legioen kleurt de Markt in het centrum van Eindhoven langzaam geheel oranje.

Omdat SambAndr√© al had voorzien dat dit gepaard zou gaan met de nodige biertjes, was zijn voorstel om met zijn allen een keer met de bus af te reizen nog niet eens zo’n slecht idee. Vanaf een viertal bushaltes werden de surdo’s opgestapeld in het gangpad. Samen met onze kompanen van Banda Nobra was het weer eens tijd om ons als gelegenheidsformatie Sambandanobra te presenteren. Gedurende de middag ontstaat er een ongekend enthousiasme zowel bij De Oranjekanjers, een van Oranje’s trouwste supportersgroepen, als bij Sambandanobra. Want wat is er leuker dan een oranje mensenmassa op te zwepen voor deze op voorhand al gewonnen wedstrijd. Tussendoor werden we verwend met koele blikjes bier en hete kip waarmee de dames van De Oranjekanjers rondkwamen. Na een laatste setje bij het stadion zwaaiden we ze uit om daarna weer de stad in te gaan om nog wat te eten en te drinken. Later in de bus terug voerde Oranje de score op tot een absoluut record, 11-0. Een privilege voor ons om hier bij te zijn geweest. Oranjekanjers, BEDANKT!

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.