Gelegenheidsformatie opgericht: Sambandanobra

Vorig jaar in februari kwamen de twee bands Banda Nobra (Eindhoven) en Sambanda elkaar tegen tijdens het Bremer Karneval. We stonden beiden geprogammeerd in de kelder van het Slachthof. In deze kleine, knusse zaal ontstond iets unieks. Beide bands bouwden aan het slot van een geweldige avond een nóg geweldiger Hollands feestje. Het komende jaar zouden we zeker weer van de partij zijn.

Besloten is nu om de krachten te bundelen en een drie kwartier durende show te gaan geven in de grote zaal van wederom het Slachthof. Bovendien zullen we als één band deelnemen aan de straatparade die middag. De naam van deze gelegenheidsformatie laat zich eenvoudig raden: Sambandanobra. Inmiddels zijn de repetities in volle gang en gaan we elkaars repertoire samenvoegen tot een spetterend geheel. Dit alles onder de bezielende leiding van de twee Jeroens. We hebben er allemaal erg veel zin in en zullen in de toekomst nog wel vaker samen optredens verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *