Opnieuw beste liveband in Rotterdam

Deze zondag was het zover, een kleine delegatie van Sambanda vertrok naar de prijsuitreiking van het Zomercarnaval 2010. Eerst verzamelen om half 1 bij een aantal leden van Stims, waar we nog op een zeker iemand moesten wachten. Wat normaal het Boekels kwartiertje is, werd al snel het Stims halfuurtje. Kwart over 1 vertrokken we richting Rotjeknor.

Sjors, Jan en AndrĂ© zaten gezellig knus met z’n drieen in een Astra op de achterbank, af en toe te knus, want Ninja houdt er van de bochten hard en scherp te nemen.
Uiteindelijk goed aangekomen in Rotterdam, hadden we al snel een parkeergarage gevonden om de hoek waar de uitreiking plaatsvond. Binnen werden we ontvangen met een lekkere tas koffie en een kuukske. Met de koffie in de hand, gingen we de zaal in, waar de uitreiking begon.

Met zes andere groepen, was Sambanda genomineerd als beste muziekgroep. Ze beoordeelden de groepen op o.a. uitstraling, show en interactie met het publiek. Al snel werd duidelijk dat we bij de beste drie zaten, toen bekend werd dat de groep ATNG de derde prijs had behaald was de spanning te snijden, wachtend op het verlossende antwoord kregen we te horen dat we de tweede plaats hadden, opnieuw achter DJ Q-sign. Met vol enthousiasme nam Sjors de beker in ontvangst van de koningin van het zomercarnaval. Met een felicitatie en drie dikke kussen van deze donkere schoonheid kon z’n dag niet meer stuk. Een kleine teleurstelling was op Sjors’ gezicht af te lezen, winnaar als hij is. Maar al snel kwamen de pilsjes tevoorschijn en liet Sjors zijn bedroeftheid varen. We waren kortom toch weer “relatief de beste liveband” geworden.

Stims and Friends verdienden twee goede tweede prijzen, voor de mooiste muziekwagen, en mooiste praalwagen. Na de uitreiking was er een hapje en een drankje, en een drankje, en een drankje, en een… en daarna met goede zin naar huis, want we zijn blij dat we dit weer met ons clubke hebben gepresteerd.

Uw correspondent Carlo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.