Aan tafel bij geslaagde Sambarbeque!

Vrijdagavond was het weer zover, de jaarlijkse Sambarbeque, deze keer bij huize van Bree. Na een korte serenade komen we in een sfeervol versierde tuin alwaar we al snel een verrassing voor ons kieze krijge.

Er is namelijk een heuse festivaltafel gefabriceerd door Dirk, Johan, Cor, Jan en Evie. Met Peters’ spandoek erboven zijn we nu niet meer te missen op fesivals en braderieën. Alles was perfect verzorgd waarvoor nogmaals compimenten aan Annemarie en Riny! Na menig potje Mexxen en het complete repertoire van Sjors H(armonicatroubadour) werd het veel te vlug 3 uur, tijd om weer te vertrekken.

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.