De hele dag tussen bloedfanatieke wielrennertjes en hun ouders

Shades, VIP-rooms en veul geschreeuw: het NK-jeugdwielrennen te Berghem in een notendop. In de luwte van de morgen (iets te luw voor sommigen) gaf Sambanda acte de présence om de toekomstige Lars Boom en Marianne Vos van het juiste trapritme te voorzien.

De dag zorgde voor veel inspiratie, waar vooral de geïmproviseerde bartafel op het veldje de oorzaak van was. Maar er werd meer geleerd die dag. Zo weten we inmiddels dat we de volgende keer direct de VIP-room in moeten duiken, dat ook regenwormen gots them shades en dat sommige leden slechte ogen hebben (in verband met het verwisselen van twee zekere gele dranken). Een productief dagje dus!

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.