Veel gegroeid tussen eerste en tweede Boekel Ronduit

Sambanda maakte ooit zijn debuut tijdens Boekel Ronduit, alwaar men zich presenteerde met slechts één nummertje in het repertoire. Tijdens de editie van dit jaar was het tijd om te laten zien wat deze mannen in een tijdsbestek van een jaar hadden bijgeleerd. En niet zonder succes!

Na eerst traditiegetrouw een tas koffie te hebben genuttigd bij thuishaven Van den Heuvel swingde Sambanda al snel weer als vanouds door de Boekelse straten. Na een dag lang verschillende optredens neer te hebben gezet bleef het nog lang gezellig; ene Sjors W. moest naar verluidt weer als laatste de kroeg uit gebezemd worden. Ditmaal zónder het slopen van zaken als een partytent.

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.