Nieuwjaarsvergaderbowlingavondje

12400775_920726197997573_594819727687071173_nBij Sambanda is naast hard repeteren op muziek en soepele dansjes ook tijd voor ff iets anders. Daarom heeft deze energieke groep op vrijdag 8 januari 2016 traditioneel het nieuwe jaar ingeluid met het Nieuwjaarsvergaderbowlingavondje.

Na een korte nieuwjaarsvergadering zijn wij met zijn allen naar Nia Domo gegaan voor een bikkelharde bowlwedstrijd. Het thema was ‘Extreme Bowling’ met naast prijzen voor de best scorende speler, extra prijzen voor de meest origineel geklede speler. Dit alles onder het genot van een drankje en een versnapering.

Na een zenuwslopende wedstrijd waar onder andere ‘Jezus’ en ‘The Bowling Hippie’ aan deelnamen, werden de prijzen verdeeld. Dankzij verschillende strikes en spares, ging de prijs voor de beste score naar Ruud a.k.a. Dr. Dre. Dit bestond uit een heuse selfie stick en bierpul met fietsbel. Roel won als ‘The Super Bowl’ de prijs voor beste outfit, namelijk een foambalstartschietgeweer en een klauwhamerbieropener.

De mannen van Sambanda waren nog niet uitgeput en besloten daarom een wedstrijd ‘levensgroot curlen’ te houden. Liggend op een skateboard werd er door de zaal van Nia Domo gesjeest. Het was een geweldige avond. Kijk hier de foto’s!

Gr. Paul van Boerdonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *