Nieuwjaarsbowlen met de drie P’s

nieuwjaarsbowlen2015Hooggeëerd publiek,

Bijgevoegde foto is wellicht een beetje misleidend. U denkt natuurlijk weer dat Sambanda een slechte smoes heeft verzonnen om weer eens gezellig met zijn allen op pad te kunnen gaan. Maar niets is minder waar. De IWGVDB-Avond (IkWilG@#$!@#$!#VDBowlen) is een traditie van Sambanda waarin we doelen stellen voor het nieuwe jaar. Ook wordt er natuurlijk terug gekeken op 2014, het jaar waarin we ons 5 jarig jubileum vierden op Samba Cinco, maar natuurlijk ook het jaar waarin we Vorst Johan mochten tevoorschijn toveren. Maar natuurlijk richten we ons weer op de toekomst…

Daarom dames en heren en ander gespuis, we hebben een primeur voor u. Sambanda laat u een kijkje achter de schermen meekijken met wat het succes voor 2015 gaat zijn. In het diepste geheim heeft een uitzonderlijk hooggeleerd tweetal zich gebogen over een weldoordachte formule:

tromgeroffel….

DE PPP-FORMULE

Pret, passie en perfectie; dé succesformule waarmee Sambanda in 2015 gaat ro(c)kken! We hebben weer veel voor u in petto staan. Zo zullen nóg betere dansjes de revue passeren maar zijn de wintermaanden niet onbenut gebleven en zal Sambanda u ook nieuwe nummers ten gehore brengen. En Samba Cinco dan? Ja, ook Samba Cinco zal voldoen aan de PPP-formule.

Al met al waren we toch in een bowlingcenter dus werd er nog fanatiek een balletje geworpen/gegooid/gesmeten/achterlijkhardsmijten*. Onze charmante ober verzorgde de geheel in formule verzorgde gerstenatten. Dit jaar anders als anders is de wisselprijs achter de hoek komen kijken waar uiteindelijk Sjors mee aan de haal ging. Voor hen die het nog niet genoeg vonden konden als afsluiter nog naar plaatselijk café ’t Menneke gaan om nog een laatste pint te hitten. Verder rest mij nog om te zeggen dat Hans een goed pak aan had in het kader van omdat ’t kan.

*Doorhalen wat niet van toepassing is.

Namens Sambanda wensen we u een goed en voorspoedig 2015 toe en dat de PPP-formule ons tot hogere sferen gaat brengen. De PPP-formule van hoogstaande kwaliteit in werking, de ene P wat meer als de ander…

uw sfeerjournalist Roel

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.