Get ready to Rumble Oss!

10488060_479463695531524_9160707332982891472_nDe voorspellingen waren goed voor afgelopen zondag, afgezien van het weer, want SAMBANDA zou met een gehele selectie ten strijde trekken naar de stad van het mes en de pil, het heuse Oss. Helaas, na één naar voorval in de club, waren de hoge surdos door zwaar blessureleed uitgeschakeld voor een middagje SAMBA in Oss. Hierdoor kwamen er weer menig improvisaties teweeg op de surdolijn met Pinocchio aan het roer op de hoge surdo.
Maar, wat vooraf ging: ……
De repetitie van vrijdag hiervoor stond in het teken van teambuilding, of te wel de jaarlijkse samBBQ. Naast eten en drinken was er op deze BBQ ook een activiteit die alle sambandanen op het lijf was geschreven. Met een opkomstmuziek van Rocky introduceerde KAREL zich in een sumopak, maar SUMO Roel was hem te snel af, voor de muziek ten einde was lag Karel al in de houtgreep naar lucht te happen. Na menig Ippon en enkele waza-aries was de vrouwenfinale gewonnen door SMASHDOWN Saskia. En in de mannenfinale ging het goud naar de SJOVEL Shefke, die de WHEELS of STEEL versloeg. Door middel van deze activiteit konden frustraties in de groep worden uitgevochten en stonden de groep met een optimale mindset in Oss. Helaas had één van de kanshebbers, SUPER Sjors het toernooi moeten verlaten met een blessure, waardoor hij er in Oss ook niet bij kon zijn. 
Natuurlijk, Super Sjors, veel beterschap gewenst.

De naweeën van de BBQ waren nog merkbaar bij enkele, sommige hadden nog de verkeerde hoed op, hun shirt kwijt en een enkeling had nog het valhelmpje op van vrijdag. Onder begeleiding van Rene en Maaijke werden we door heel Oss gestuurd, inclusief het centrum. Dit was maar goed ook, want enkele van onze leden waren hun oriëntatie vanaf het begin af aan al kwijt.
Hiernaast zat het met het enthousiasme wel goed, zeker toen we een setje moesten spelen in een steegje. Dit wekte zoveel energie op dat het donderde over heel Oss en omstreken. Na vier flinke setjes samba leek de tijd te vliegen en was er geen tijd mee voor een finale. Ook hebben we jammer genoeg niet veel kunnen kijken naar andere bands zoals bijvoorbeeld Dale Caña. Dit allemaal omdat er weer een WK achtste finale in het verschiet stond.

Zoals RaymoendoO zou zeggen: “Oss bedankt”

Een anonieme sumoworstelaar,
A.K.A. Hannibal Lector

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.