Sambanda op groot scherm tijdens diplomauitreiking ROC de Leijgraaf

Maandagavond om kwart voor zes vertrokken we, inclusief de gepimpte gele Sambanda-aanhanger (waar overigens alle trommen perfect in passen), richting ROC de Leijgraaf in Veghel. Hier gearriveerd, was het even zoeken naar een parkeerplaats waar de auto met aanhanger kon staan. Dit zijn uiteindelijk drie parkeerplaatsen geworden.

Vervolgens mochten we onze spullen uitpakken in een van de lokalen (waar uitzonderlijke grote tv’s stonden). Na een setje spelen, waren de binnenstromende, geslaagde studenten met ouders vrolijker dan ooit en kon de diploma-uitreiking starten. Wij hadden even pauze en konden onder genot van een drankje ons in het lokaal vermaken. Echter bleven de AAN-knoppen van grote tv’s niet onopgemerkt. Al snel bleek het dat dit geen tv’s waren maar hele grote computerschermen, MET TOUCHSCREEN! De Sambanda-website werd ingesteld als homepage en de kermisgeluiden klonken door het lokaal. Je bent tenslotte op school, en zelfs Raymond is nooit te oud om nog wat bij te leren. Na de diploma-uitreiking mochten we nog een setje spelen in de aula, waar ook de dames vooraan genoten van de zomerse klanken. Achteraf kregen we vele bedankjes. We kunnen wel zeggen dat ook dit wederom een geslaagd optreden was.

Gr. Jelle

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.