Trots op het programma van Samba Cinco

Op zondag 8 juli komt voor de tweede keer het zomers muziekfestival Samba Cinco naar Boekel. Het Sint Agathaplein vormt dan opnieuw het decor voor een stukje Brazilië in Brabant, gratis toegankelijk. De leden van Sambanda zijn er weer in geslaagd om vijf geweldige sambabands te strikken voor Samba Cinco. Met trots willen we deze aan jullie voorstellen.

 

 

 

El Niño uit Tilburg is een zeer ervaren band die zeker voor een groot feest gaat zorgen. Zij speelden als eens op het echte Braziliaanse Carnaval. Xammeramme uit Hoeven doet meer dan alleen lekker rammen. Zij dragen hun steentje bij aan kansarme kinderen in Brazilië die dankzij hun hulp óók sambamuziek kunnen maken. Impulsão uit Den Bosch doet nét even iets anders. Zij spelen Maracatu, een muziekstijl waarbij men gebruik maakt van houten, met touwen gespannen trommels. Bateria Volle Petaj uit Maastricht is al meer dan vijftien jaar een begrip in het Limburgse. De naam staat voor “Met volle kracht, alles geven!”, wat ze op 8 juli zeker zullen gaan doen. De vijfde band is natuurlijk Sambanda zelf, de organisatoren van het festival. Zij zullen eindigen met een spectaculaire, spetterende act! Naast de vijf sambabands hebben we een uiterst sportieve pauzeact in petto voor de liefhebbers.
Samba Cinco 2012 belooft opnieuw een geweldig spektakel te worden. Neem alvast een kijkje op www.sambacinco.nl

Facebook Twitter Plusone Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.